Prezentarea rezultatelor intermediare ale proiectului IFIN-PDI (PFE 36 / 2018)

Prezentarea rezultatelor intermediare ale proiectului IFIN-PDI, obtinute in primele 3 etape de desfasurare, a avut loc in cadrul unui eveniment public de promovare, desfasurat la Biblioteca Nationala de Fizica, Magurele, in data de 7 noiembrie 2019.

 

.

Evenimentul a cuprins o prezentare rezumativa a obiectivelor si a rezultatelor asteptate (Ioan Ursu), urmata de prezentari ale responsabililor de faza implicati in activitatile primelor 3 etape, urmarind anume indeplinirea celor 3 obiective majore:

Obiectiv 1: Consolidarea unui management instituțional integrat (Mihnea Dulea, Constantin Ivan, Mitica Dragusin, Viorel Fugaru, Aurelia Celarel)

Obiectiv 2: Dezvoltarea resursei umane (Bogdan Popovici, Mihai Radu, Calin Ur)

Obiectiv 3: Dezvoltarea programelor de transfer de cunoștiințe, transfer tehnologic și marketing, oferta de servicii specializate, de asistență în domeniul inovării. (Gabriel Stanescu, Dan Enache).

In incheiere, directorul de proiect (Nicolae Victor Zamfir) a facut o scurta analiza de parcurs si a propus actiunile concertate de intreprins in ultimele 2 etape ramase, pentru indeplinirea cu succes a obiectivelor asumate in proiect.

.

Evenimentul de prezentare publica a stadiului de realizare, a rezultatelor obtinute pana la jumatatea desfasurarii proiectului, a contribuit si la constientizarea si pregatirea masurilor de adoptat pentru finalizarea proiectului in cele mai bune conditii.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

.

.

.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Exemplu de podcast

Audio

Descriere
Vizita atasatilor medicali din tari UE la ELI-NP