Latest

A aparut primul numar al revistei MAGURELE SCIENCE PARK

Va invitam sa cititi primul numar al revistei editate de Magurele Science Park. Primul  numar prezinta oferta de cercetare a institutelor de cercetare și unităților de învățământ, o platformă de informare care poate fi utilizată atât de reprezentații mediului de afaceri, cât și de specialiștii din administrația publică. 

Scrisoare deschisa de sustinere a Academicianului Nicolae Victor Zamfir

Ca reprezentanți ai comunității oamenilor de afaceri, reprezentând MHTC (Măgurele High Tech Cluster) și ANEIR (Asociația Națională a Exportatorilor și Importatorilor din România) am aflat din presă – și nu numai – că ar exista un număr de cercetători de la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizi-că și Inginerie Nucleară – “Horia Hulubei”(IFIN-HH) și (din fericire) doar câteva persoane de la Extreme Light Infrastructure-Nuclear Physics – ELI-NP (Laserul de la Măgurele) care doresc să reorgan

Prioritatile presedintiei Germaniei la Consiliul Uniunii Europene

Va propunem spre lectura  o parte a interviului pe care l-au acordat   impreuna si in exclusivitate, dl. Gunther Kriechbaum, presedintele Comitetului pentru afaceri europene al Bundestagului si ambasadorul Romaniei la Berlin, dl. Emil Hurezeanu redactorului Radio Romania Actualitati Simina Botar. Interviul a fost difuzat luni 6 iulie in emisiunea Agenda Globala.

Discutia a pornit, de la prioritatile presedintiei Germaniei la Consiliul Uniunii Europene.

Invitation to join the Virtual Island Summit 2020!

Sharing knowledge for resilient, sustainable and prosperous islands worldwide - this is the topic of the Virtual Island Summit 2020, a ”free and entirely online event designed to connect global islands to share their common experiences through a digital platform. Join islanders from around the world to share ideas, good practices and solutions. PLUS, as a virtual event the conference will be zero carbon!”

.

Exemplu de podcast

Audio

Descriere
Vizita atasatilor medicali din tari UE la ELI-NP