Noaptea cercetatorului 2020

Un eveniment devenit deja tradiție, menit să aducă știința mai aproape de publicul de toate vârstele, continuă anul acesta într-o formă inedită. Pandemia mută Noaptea Cercetătorilor Europeni în online, iar cele mai strălucite idei ale cercetătorilor români, cele mai atractive experimente și cele mai interesante institute științifice din țară vor fi accesibile publicului în mediu virtual, vineri, 27 noiembrie 2020 (între orele 09:00 şi 23:00).

Bursa de contacte online - "Ziua Europeană a cumpărătorilor și furnizorilor din domeniul automotive"

Va informăm că în perioada 30 noiembrie – 1 decembrie 2020 va avea loc bursa de contacte „Ziua Europeană a cumpărătorilor și furnizorilor din domeniul automotive“ .

Rețeaua industriei auto din Saarland (automotive.saarland) împreună cu rețeaua Enterprise Europe Network (EEN) organizează acest eveniment transfrontalier de matchmaking, ce are în vedere stabilirea de contacte între cumpărători și furnizori din industria auto.

Deplasandu-ne in teritorii necartografiate

Aceasta a fost denumirea simpozionului inaugural pentru potentialii utilizatori ai Laserului de 10 PW – ELI-NP (Laserul de la Magurele). Simpozionul s-a desfasurat on-line si a atras circa 300 de cercetatori din intreaga lume. Reuniunea stiintifica a inceput dupa urmatorul program:

14:00 Romania, 21:00 Japan, 13:00 France, 07:00 New York/USA, 18:30, Mumbai/India

Eveniment online de promovare a proiectului IFIN-PDI (PFE 36 / 2018) - Prezentarea rezultatelor finale

Prezentarea rezultatelor finale obținute în cadrul  proiectului  de dezvoltare instituțională (IFIN-PDI; PFE 36 / 2018)),   a avut loc în cadrul unui eveniment de promovare, desfășurat online, în data de 11 noiembrie 2020. Evenimentul a cuprins o prezentare rezumativă a obiectivelor si a rezultatelor așteptate (Ioan Ursu), urmată de prezentări ale responsabililor de activități, ale celor 3 obiective majore urmărite prin acest proiect:

Exemplu de podcast

Audio

Descriere
Vizita atasatilor medicali din tari UE la ELI-NP