nipne

About

Quickly extend top-line opportunities for leveraged bandwidth. Conveniently maximize low-risk high-yield ROI rather than cooperative synergy. Appropriately synthesize cooperative portals without backward-compatible total linkage. Seamlessly plagiarize value-added deliverables with customer directed technologies. 

Latest posts

Profesorul Gerard Mourou si academicianul Nicolae Victor Zamfir cetateni de onoare ai Judetului Ilfov!

“Laserul de la Magurele a pus judetul Ilfov, definitiv, pe harta elitei stiintifice mondiale”, spunea astazi dl Marian Petrache, presedintele Consiliului Judetean Ilfov, in deschiderea ceremoniei de acordare - in premiera! - a titlului de Cetatean de onoare al Judetului Ilfov academicienilor Gerard Mourou, laureat al premiului Nobel pentru fizica in 2018 si initiatorul proiectului ELI-NP si Nicolae-Victor Zamfir, directorul ELI-NP. Ceremonia a fost gazduita de Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti.

Ziua Industriei

Ne propunem sa invitam industria romaneasca, in special, sa vina alaturi de ELI-NP si sa creasca alaturi de familia celor trei ELI, sa le sporim interesul pentru momentul in care cei trei piloni ai ELI vor avea si primele rezultate de oferit industriei.

Invitam sa participe si sa ne sustina in acest demers companii romanesti in industria de high tech, JETRO – Japonia, Camerele de Comert si Industrie  Bilaterale Franta – Romania, Germania – Romania, Israel.

Pentru mai multe informatii: Ziua Industriei

Conferinta Noi Canale de Comunicare pentru Promovarea Luminii Extreme

Sunt invitati sa participe manageri din: Industria High Tech din România, JETRO, Camera de Comerț a Franței, Camera de Comerț Franco – Română, Camera de Comerț Germano – Română, Federația Comunităților Evreiești din România, B’nai B’rith România, Radio România , Uniunea Europeană a Audiovizualului, ELI-NP, ELI-ALPS, ELI-BL.

Pentru mai multe informatii: Conferinta Noi Canale de Comunicare pentru Promovarea Luminii Extreme

Conferinta Medicina Nucleara

Manifestarea are ca scop

- evidențierea oportunităților de valorificare a rezultatelor cercetărilor avansate de la IFIN HH si ELI – NP în sistemul medical românesc;

- constituirea unui  cadru  pentru  accesul organizatiilor medicale publice si private la rezultate  știititifice de top la nivel mondial

- constituirea de parteneriate între IFIN HH – ELI-NP, unități sanitare si companii innovative prin care să fie valorificate tehnologiile și rezultatele științifice în domeniul medical;

Exemplu de podcast

Audio

Descriere
Vizita atasatilor medicali din tari UE la ELI-NP